05.04

Klockan är 5. Jag är väldigt, väldigt trött. Sov kanske tre timmar natten till idag. Jag vill sova, men jag kan inte. För det är världens oväder utanför. Det knakar och låter i hela huset. Och ja, jag är lite fjantig. Så inbillar mig en massa saker. Men om några timmar blir det ljust, så då ska jag försöka sova. Är för tillfället inne på min tredje film, och ska snart börja kolla på den fjärde. Nu tillbaka till Bridget Jones.

Hoppas ni sover gott där ute. Jag är inte ett dugg avundsjuk. Nej.

16.12

Jag kom att tänka på en sak. Att nästintill hälften av all min musik har jag upptäckt genom tv-serier. Speciellt Gossip Girl. Om jag inte hade sett den serien så finns det många helt underbara och grymma låtar som jag aldrig skulle hört. Gossip Girl har konstigt nog blivit min musik-källa. Här kommer några favoriter, och fler lär det bli.











Det var till och med svårt att välja ut favoriterna eftersom jag har så många. Så det blir en uppföljare på det här någon dag fram över.

12.36

Min favorit på youtube just nu. GG nörd som jag är. Och jag läste precis att denna hunk har hånglat upp Drew Barrymore vid några tillfällen på senaste tiden. Avundsjuk? Jag? Inte det minsta.  Vad får dig att tro det?



11.06


29.10.08

Jag känner ett litet bristande i inspiration på vad jag ska skriva varje dag. Så från denna dag och ett tag framåt så kommer jag nog inte skriva så mycket. Istället kommer det finnas något här som ligger mig varmt om hjärtat, musik. Sen får ni läsare avgöra för er själva om ni tror jag vill säga något med låten eller om jag helt enkelt bara tycker den är bra. Bilda eran egen uppfattning, det är upp till er. En salig blanding av musik jag tycker om helt enkelt, en del för texten och en del för beatet. Och en del självklart både och. Enjoy!

19.55



So I close my eyes to all the lies.

20.47

Glömde även att nämna att min mobil har fått spel när jag tappade den och nu funkar den mer som en blinkande discolampa än som mobil. Men jag hittade något skrot i mobil lådan här hemma, men en del nummer saknas så var beredda på att jag kommer vara lite förvirrad över vem det kan vara när ni skickar sms eller ringer.

/sanna

25.10.08



Cause I need this
God feed me with your love
And take me through the day.

Fool me into believing
I don't care if you're deceiving me
Before I go I need to be
Something more than the skin and bones you see.


RSS 2.0