31.05.09

Underbara sommarväder, synd att jag har jobbat hela helgen och inte kunnat njuta så mycket av solen. Men imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att vara ute i sommarvädret, hoppas att det fina vädret håller i sig bara, med min vanliga tur så kommer det väl regna, men håller tummarna för sol. Ska även följa med Anna som stöd imorgon när hon tatuerar sig, är grymt sugen på att göra en till tatuering, men ska tänka lite mer på saken först. Just nu ligger jag och smaskar på en marabou-choklad-marängtårta och lyssnar på tiger lou (lovar att spara en bit tårta åt dig hjärtat) 


Just det, får inte glömma att nämna att jag beställde ett par andra skor från Nelly, hoppas bara att de finns den här gången och att de kommer innan nästa helg, annars kommer jag få p a n i k. Fick precis en tanke, ska nog färga håret i veckan, är trött på det trista hår jag har.

Nu ska jag plocka upp lite på mitt rum och njuta av underbar musik.

P

sommarpuss. S.


28.05.09

Jag gråter för att jag inte kommer få dom där jävla snygga skorna jag beställde från Nelly, dom kom på att efter jag hade gjort min beställning så fanns inte skorna kvar, och nu är jag en crybaby.

Philip försöker trösta mig i allt gråtande genom att kalla mig rudolf för att jag har en illröd finne på näsan( samt att den är röd efter allt gråtande) Det hjälper inte. buhu.

Imorgon drar vi till västerås i jakt på nya skor åt mig, philip har erbjudit sig att betala (jag vägrar) Får försöka med snyfthistoria hos mami. Kommer nog inte funka, hon kommer nog bara säga att jag ska ta några utav de andra tusen par skor jag har i garderoben.

Men jag håller tummarna för västerås imorgon, och har de inga snygga skor så gör jag revolt och går barfota på studenten. Punkt slut.

gråtaöverminaskorpuss. S. 




26.05.09

Jag behöver inte skriva om mina känslor för dig, för du vet redan.

Men jag kan skriva på ett sätt så jag vet att du förstår.

Bearniesås på burk, kycklingnudlar, pepparsalami och coca cola så klart.





philippuss. S.

24.05.09

Över två månader sedan jag skrev någonting här. Just nu känns det som om tiden bara rinner iväg, vilket det alltid finns fördelar och nackdelar med. Jag jobbar för fullt på parken, har tyvärr jobbat varje helg och jag saknar att umgås med mina tjejer, det är så lätt att man går om varandra när man jobbar, när den ena kan så kan inte den andra. Men jag är ledig några dagar kommande vecka så om någon av mina älskade tjejer känner för att hitta på något så tjinga till.

Inatt ville jag skjuta de som hade fest i lokalen bredvid mitt hus, det var dunkadunka musik på rejält hög volym fram till klockan tre på morgonen och jag skulle upp och jobba några timmar senare. Inte mycket sömn för min del inte. Och idag har jag kämpat på jobbet med feber, huvudvärk och magont. Har jag dålig karma eller vad är det som händer?

Ska försöka att hålla lite mer liv i den här bloggen nu, alldeles för längesen jag skrev.


sjukpuss. S.


RSS 2.0