26.02.09

Nu ska jag snart iväg och träna, hoppas att det kommer gå bra. Sen ska jag färga mammas hår och även mitt egna. Insåg att mitt hår som är solblekt och inte allt för fint efter 49 dagars sol och saltbad behövde en uppfräschning. Så nu ryker mina rödblonda lockar. Vilken färg det blir får ni allt se.
 

Hahaha, såg precis att jag i all min vrede och gråt igår inte höll koll på vilken månad vi var i när jag skrev rubriken till mitt blogginlägg. haha



tränapuss. S.

25.01.09

Jag orkar inte mer. Min familj orkar inte mer.

fanihelvetesjävlaskit.

Är det någon från usa som vill skicka över lite prozac så tar jag mer än gärna emot det.

Och om någon känner för att supa ned sig rejält ikväll, så är jag definitivt på. För ikväll kommer jag vara full oavsett.



19.02.09

Jag har tråkigt. Funderar på att baka en smaskig äppelpaj, mumsig kladdkaka eller smarrig blåbärspaj. Problemet är ju att jag ska försöka vara nyttig nu, och det funkar bra. Så om jag bakar något gott är det någon frivillig som vill äta upp det då?





bakpuss. S.

Let me see you stripped down to the bone. Let me hear you speaking just for me. Let me see you stripped down to the bone. Let me hear you crying just for me.

Snart åker jag iväg till Västerås för att kolla på ny soffa och smågrejer till källaren, där jag och papi har kämpat med att måla om i två dagar. Men äntligen börjar der roliga, inreda. Nu ska jag självklart dela med mig av låten som spelats om och om igen hemma hos mig de senaste dagarna, jag älskar den. En riktig josé sjogren och fors låt liksom.



(Shiny Toy Guns - Stripped)

strippedpuss. S.

15.41

Jag är inte riktigt frisk. Jag är inte smart. Jag har inte alla pommes frites på tallriken. Hissen har liksom inte gått ända upp. Jag har inte alla hästar i hagen.

Bevis.

Ser mig i spegeln och inser att njae mitt hår ser inte bra ut idag alltså. Ser saxen som ligger bland alla hårborstar. Den djävulska saxen. Den är som ett gift, och även fast jag vet att det kommer inte bli bättre om jag tar tag i den där jävla saxen och sen sätter den i håret. Vad gör jag? Jo, preciiiiiis det som jag tänker att jag inte borde göra. Smart där sanna, smart där. Klipp, klipp, klipp.


Fan, Fan. Fan.

Snälla Gode Gud gör så att min hår växer ut fort igen, schyssta. Tack. Och just det. Amen.


klipppuss. S.


12.02.09

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag, älskade fredag. Det slog mig nyss att den är fredagen den 13:e imorgon, inte för att jag är skrockfull eller något. Stavas det verkligen sådär? Ser konstigt ut. Och om jag har stavat fel så skyller jag på att jag har slutat skolan och att man automatiskt tappar sina kunskaper den dagen man tar studenten. Tillbaka till ämnet. Fredagen den 13:e och imorgon vankas det fest med pz folk, och senast vi hade en pz fest så slutade det med att jag kom hem full som en ranka klockan halv tio på morgonen, efter att jag och anna hängde på låset till donken för vi behövde mat och sedan missade bussen och fick vänta ute i kylan, härligt. Och då var det inte ens fredagen den 13:e.. Hur kommer detta sluta? Kommer med updates, det lovar jag.

På lördag, alla hjärtans dag. Kan vara världens mest överskattade dag. Någon amerikanjävel som kom på den för att tjäna pengar på osmakliga gelehjärtan, hutlöst dyra rosor och små fula gosenallar med något krystat I love you skrivet på dom. Och nej, jag är inte bitter. För de som har en älskad partner ska älska den liiiite mer just den här dagen och för alla singlar så är det bara en påminnelse om ja, typ  hur misslyckade de är som inte hittat någon än. Därför ska jag fira med mina underbara vänner, vi ska laga mat och bara ha det mysigt tillsammans. För mina vänner, är mina hjärtan.
okejdå. Jag medger väl att alla hjärtans dag kan vara rätt mysig. Fortfarande dock en aning osmaklig och överskattad.


hjärtapuss. S.

11.02.09

Jag letar ord. Försöker bygga meningar. Men jag kan inte. Jag kan inte sätta ord på allt som händer just nu. Det är bara för mycket.


Allt kommer bli bra.

Give me hope.


In the night, I hear 'em talk, the coldest story ever told. Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless. How could you be so heartless?

Lyssna då!

Varför?

För att mannen är genialisk. Låten är genialisk. Och videon, ja som du listat ut, den är också genialisk.


(Kanye West - Heartless)



heartlesspuss. S.

05.02.09

Vila i frid.






Jag kommer alltid att minnas de orden som du sa. De orden som faktiskt räddade mig den gången.

...

Steg två. Rewind. Tillbaka till åttan igen.









My old pair of jeans, we are going to be friends again, right?


I want to start over, I want to be winning. Way out of sync from the beginning.

Förlåt för min frånvaro.

Och nu tio minuter senare så har jag fortfarande inte kommit på något jag kan skriva om.

Jag har börjat träna igen, heja mig. Men bara inför sm som är om 24 dagar.

Min Lily åker snart till aussie. (Glöm inte att ta med en surfhunk hem till mig, lova.)

Jag har inte ätit godis på 4 dagar, heja mig igen.

Jag lyssnar just nu på secondhand serenade. Lite mer kär för varje gång.

Jag tror att mamma har börjat laga mat.

Jag har börjat drömma och kollat lite smått på jobb utomlands.

Roligare än så här blir det inte. Nu måste jag bara komma på en rubrik också.


drömpuss. S.




I guess I thought that this would never end. And suddenly it's like we're women and men.

Jag saknar. Jag saknar ögonblick, minuter, timmar som man inte riktigt förstod då hur mycket man skulle sakna och uppskatta nu. Något man längtat i åratal för att äntligen få lämna och dagen som alltid kändes vara åratal och tusen timmar bort, näst intill overklig. Den kom, den dagen i juni. Vi sprang ut i våra vit/svarta mössor och vi skrek, hoppade, grät och skrattade. Vi åkte staden runt på våra flak oändliga gånger, och timmarna kändes som sekunder. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar. Och de sista veckorna, då klassen var som underbarast. När vi solade på djurgården, åt jordgubbar, fånade oss, åt tillsammans för att sedan festa och vara bakis dagen innan studenten.

Jag saknar att sitta på min plats i klassrummet, alltid lutad mot väggen. Jag saknar att få skäll av Noomi för att vi alltid pratade för mycket på lektionerna. Jag saknar nog till och med de där jäkla nutidsfrågorna vi alltid blev tvingade att göra på samhällslektionerna. Jag saknar Caroline och att vi nästintill varje måndag fick prata med varandra om helgens bravader och upptåg för att lindra våran ångest. Jag saknar Johanna som trots att hon totalt hatade mig mer än pesten i ettan blev en av mina närmsta vänner under de två åren vi gick i samma klass. Jag saknar Adam som inför varje prov skulle hetsa upp sig och göra alla andra så irriterade att man ville slå ner honom för att få tyst på honom. Jag saknar våra galna idéer och alla skratt när vi skulle göra våran reklamfilm för våran hamburgardiet. Och jag saknar att vi varenda idrottslektion blev lika irriterade och förbannade på Raj som skulle snacka i 30 minuter innan vi fck börja göra något vettigt och som fortfarande inte visste våra namn efter två år, förutom Benny och Johan såklart som var hans gullungar. 

Det finns så mycket som jag saknar. Och idag saknar jag det lite mer än andra dagar. 

klasspuss. S.  


RSS 2.0