23.03.09

Det pirrar lite i min mage.





puss. S.

20.03.09


He told me about the life long love of his heart
had a t-shirt on that said we're all gonna die alone
I still believe that's true, oh I truly do.


Lyssnar gör du här

(Tiger lou - Oh Horatio)

puss. S.

19.03.09

Torsdag idag vilket innebär träning för min del och kanske en behövlig städning av mitt rum. Om jag orkar, vilket jag förmodlingen inte kommer göra. Solen skiner ute och äntligen känns det som att våren är på väg. Och det finns verkligen inte mycket som slår svensk vår, helt underbart. Igår fikade jag med Johanna, vi pratade om allt mellan himmel och jord.  Jag saknar att träffa henne fem dagar i veckan och jag kan inte förstå att det snart är ett helt år sedan vi tog studenten. Vi båda började känna av våran kommande 30 årskris (Vi har inte ens fyllt 20 än, men börjar redan känna av en 30 årskris, bra där.) haha. Spelade Guitar Hero med papi igår, och jag börjar faktiskt fatta hur man ska göra nu, haha. Det tog sin lilla tid, men jag är ju trots allt bara nybörjare. Nu ska jag äta frukost, sen bär det iväg in mot stan.




Jag saknar er.



I say: You need to eat.
She Says: I'll feed on your breath.

solpuss. S.

17.03.09

Idag har jag spelat guitar hero med papi och jag som är totalt omusikalisk har faktiskt börjat förstå hur man ska göra, lyckades till och med slå papi en gång! woho! Sen lagade vi mat och jag bakade äppelpaj som vi snart ska börja mumsa på. Tränat har jag hunnit med också, både idag och igår, och det känns bra, riktigt bra. Har även hälsat på min bror en stund, åt delicatobollar och tittade på americas funniest homevideos och som jag skrattar, älskar det programmet. Imorgon ska jag träffa johanna och senare gå en promenad med sjögren. mysdag.

Nu äppelpaj och té, sen fortsätter mitt grey's maraton.




myspuss. S.




16.03.09

Jag är hungrig. Riktigt, riktigt hungrig. Vad är det för fel på mig? Igår skulle Anna Skipper bokstavligt talat döda mig om hon visste hur mycket jag proppade i mig igår. Det började vid halv fyra tiden på söndagmorgon då vi lagade nattmat efter all alkohol. Sen på dagen bar det av till Mc'Donalds, på vägen hem stannade jag för att köpa godis och när jag kom hem så åt jag pizza. Och trots allt detta så var allt jag kunde tänka på när jag skulle sova var mat. Vad är det för fel på mig? Är jag gravid? Isåfall stackars unge då är den både fet och alkoholskadad.




moffpuss. S.

12.03.09

Jag vill spy på livet.
Nu är jag trött på att hoppas.

Förlåt. Men man måste få känna såhär ibland.




11.03.09

Jag vill ha ett jobb. Jag hatar att inte ha ett jobb. Jag hatar att känna mig totalt oduglig och värdelös. Fan.



hatpuss. S.

08.03.09

Fest igår. Och jag som inte druckit på några helger var självklart extra taggad. Efter vin och cider på förfesten så åkte vi ned till stan. Gick in på lotus och beställde drinkar och shotkanna, resten efter det är lite suddigt kan jag lova. Imorse ville jag mer eller mindre avlida. Så här bakis har jag inte varit sen vi var på Koh Panghan och där uthärdade jag bland de värsta bakfyllorna i hela mitt liv. Trots att jag kände hur magen skrek efter föda, så var det enda jag lyckades få i mig var äppeljuice och lite salta kex. Började vakna till liv vid fyra tiden, som alltid när jag är bakis. Varje gång jag vaknar efter en rejäl festkväll så vill jag bara att klockan ska bli fyra för då vet jag att jag kommer känna mig som en människa igen. Men dagens illamående och sprängande huvudvärk var klart värt det efter kvällen igår. Nu längtar jag redan tills nästa helg då vi ska göra en annan stad osäker. Nu funderar jag på att ta bilen och åka iväg och köpa godis för att vid åtta se whipeout. Men med min tur lär jag väl bli stoppad av en polis och åka fast för rattfylla. haha.



bakispuss. S.

04.03.09

Snart åker jag och familjen iväg till Västerås där vi ska kolla på soffa, igen. Ett evigt soff letande för familjen Fors. Hoppas även på att mami och papi kan bidra med lite nya klädinköp. Ingen träning idag, ska dock försöka komma ut på en långpromenad om vädret tillåter. Måste kolla upp träningskort, kom ihåg lapp till mig, kom ihåg lapp till mig.  

Igår pratade jag och en vän om Kent och självklart kunde jag inte låta bli att lyssna på dom. De har gjort alldeles för många bra låtar och jag har så många minnen till kent låtar. Deras musik ger mig rysningar.

Njut av berg & dalvana. Varsågod.



När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för två?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig då?

Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra.




(Kent - Berg & Dalvana)

kentpuss. S.

03.03.09

Träning ikväll, igen. Teknikträning är det som gäller de kommande veckorna. Hitta rätt, göra rätt, kännas rätt. Jag funderar även på att börja träna på gym så jag kan få bättre kondition och lite mer styrka i armar och rygg. Jag ska tänka igenom allt lite till då sommaren närmar sig och jag vet att då kommer det vara tufft med tid. Men månadskort kanske går att köpa? Som ni märker så är jag inte ett snille när det kommer till träning, då jag aldrig någonsin har tränat på ett gym eller liknande. Eller där ljög jag, gick på gympoz eller vad det hette när jag var tio år. Får fråga mig fram helt enkelt, så löser det sig nog prima prima. Jag hoppas verkligen att den här känslan håller i sig, jag behöver den.


puss. S.

23.31

 

Tonight we'll touch
And they won't know.
I know you're dying
To take off your clothes.

(Metro Station - Wish we were older)

loveitpuss. S.

02.03.09

Jag har blivit så dålig på att formulera mina känslor till ord. Så förlåt för att allt kommer låta konstigt. Jag skulle vilja förklara allt som händer runt omkring mig nu. Jag skulle själv vilja förstå allt som händer, men jag gör det inte. Jag skulle vilja skrika så högt jag kan för att kunna få ut allt som tynger mig. Jag vill bara att allt ska bli bra, att vi ska må bra. Det kommer bli bra. Det tar bara lite tid, och det är tufft och jobbigt. Men vi kommer dit, då allt lättar och blir bra. Det tar bara lite tid. Så snälla låt tiden gå lite fortare och att allt löser sig till det som är rätt.



Något jag har saknat har äntligen kommit tillbaka. Något jag har saknat under de fyra senaste åren i mitt liv. Något som har varit en del av mig i över tio år. Något som har gett mig minnen för livet, bra som dåliga. Jag ska börja skjuta igen. På riktigt. Och den här gången ska ingen, absolut ingen få trycka ned mig på det sättet dom gjorde förr. Ingen ska någonsin få mig att känna att jag aldrig duger igen, oavsett hur duktig jag än var, så var det aldrig tillräckligt bra för dom.
 
För jag vet att jag kan, jag känner att jag kan. Och jag är så glad att jag äntligen känner så. Allt dom sagt, allt dom gjort ska jag glömma, det ska inte få skada mig mer än det redan gjort. Aldrig mer, aldrig någonsin mer.

Jag vill det här. Jag hör hemma här.




puss. S.


RSS 2.0